Αφού πλύνουµε το κρέας και το κόψουµε σε µέτρια κοµµάτια, το αλατοπιπερώνουµε, του βάζουµε ρίγανη, το περιχύνουµε µε το ξίδι και το αφήνουµε λίγη ώρα. Βάζουµε στο τηγάνι λάδι να κάψει και ρίχνουµε µέσα το χοιρινό µαζί µε το ζουµί του. Το αφήνουµε να βράσει σε σιγανή φωτιά µέχρι να πιει το ζουµί του και µετά ρίχνουµε το κρασί. Το αφήνουµε να πιει και το κρασί, να ροδίσει και µετά το σβήνουµε.
Χρειάζεται να κάνεις Είσοδος πριν υποβάλεις την κριτική σου.
Δεν υπάρχει ακόμη κριτική
Ενημέρωση Τιμής : Χοιρινό Tηγανητό
Ενημέρωση Κριτικής
Ειδοποίηση επιβεβαίωσης
Are you sure to delete this review?
Πολιτική Cookie
Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε cookies ή οποιεσδήποτε άλλες τεχνολογίες παρακολούθησης όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε άλλης φόρμας πολυμέσων, ιστότοπου για κινητά ή εφαρμογής για κινητά που σχετίζεται ή συνδέεται για να βοηθήσουμε στην προσαρμογή του ιστότοπου και στη βελτίωση της εμπειρίας σας. Περισσότερα