Κόψτε το κουνέλι σε μερίδες, πλύνετε και τοποθετήστε μέσα σε μπολ με κρασί, ψιλοκομμένο σκόρδο, δενδρολίβανο, αλάτι και πιπέρι. Αφήστε το στο κρασί για μερικές ώρες. Στη συνέχεια, στραγγίξτε, αλευρώστε και τηγανίστε για λίγο από τις δύο πλευρές σε καυτό ελαιόλαδο.
Υλικά : Κρέας : 1 κουνέλι
Κρασί : 1 ποτήρι λευκό κρασί
Δενδρολίβανο : Λίγο δενδρολίβανο
Σκόρδο : σκόρδο
Αλάτι,πιπέρι : Αλάτι και πιπέρι κατά βούληση
Αλεύρι : αλεύρι για τηγάνισμα
Ελαιόλαδο : ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Χρειάζεται να κάνεις Είσοδος πριν υποβάλεις την κριτική σου.
Δεν υπάρχει ακόμη κριτική
Ενημέρωση Τιμής : Κουνέλι τηγανιτό
Ενημέρωση Κριτικής
Ειδοποίηση επιβεβαίωσης
Are you sure to delete this review?
Πολιτική Cookie
Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε cookies ή οποιεσδήποτε άλλες τεχνολογίες παρακολούθησης όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε άλλης φόρμας πολυμέσων, ιστότοπου για κινητά ή εφαρμογής για κινητά που σχετίζεται ή συνδέεται για να βοηθήσουμε στην προσαρμογή του ιστότοπου και στη βελτίωση της εμπειρίας σας. Περισσότερα