Πλένουµε τον γαύρο και τον καθαρίζουµε αφαιρώντας τα εντόσθια και τα κεφάλια. Τον αλατίζουµε και τον βάζουµε σε ένα µπολ. Ρίχνουµε το ξίδι, σκεπάζουµε µε ένα πιάτο και τον αφήνουµε για 4 ώρες. Τον στραγγίζουµε από το ξίδι και τον ανοίγουµε µε ένα µαχαιράκι στα δύο και αφαιρούµε το µεσαίο κόκαλο. Ρίχνουµε τα φιλέτα γαύρου ξανά στο ξίδι και τα αφήνουµε εκεί για άλλες 2 ώρες µέχρι να ασπρίσουν. Τα τραβάµε από το ξίδι και τα βάζουµε σε ένα γυάλινο βάζο. Τα σκεπάζουµε µε το ελαιόλαδο και τα φυλάµε σε δροσερό µέρος ή στο ψυγείο. Διατηρούνται 5-6 µήνες.
Χρειάζεται να κάνεις Είσοδος πριν υποβάλεις την κριτική σου.
Δεν υπάρχει ακόμη κριτική
Ενημέρωση Τιμής : Γαύρος ξιδάτος
Ενημέρωση Κριτικής
Ειδοποίηση επιβεβαίωσης
Are you sure to delete this review?
Πολιτική Cookie
Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε cookies ή οποιεσδήποτε άλλες τεχνολογίες παρακολούθησης όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε άλλης φόρμας πολυμέσων, ιστότοπου για κινητά ή εφαρμογής για κινητά που σχετίζεται ή συνδέεται για να βοηθήσουμε στην προσαρμογή του ιστότοπου και στη βελτίωση της εμπειρίας σας. Περισσότερα