Τσιγαρίζουµε πρώτα το σκόρδο µε λίγο λάδι και στη συνέχεια προσθέτουµε τις τοµάτες και τις αφήνουµε να βράσουν λίγο. Σβήνουµε µε κρασί και προσθέτουµε το αλάτι, το πιπέρι, το κύµινο και το κρέας κοµµένο σε µικρά κοµµατάκια. Το αφήνουµε να σιγοψηθεί.
Χρειάζεται να κάνεις Είσοδος πριν υποβάλεις την κριτική σου.
Δεν υπάρχει ακόμη κριτική
Ενημέρωση Τιμής : Χοιρινό κρασομεζές
Ενημέρωση Κριτικής
Ειδοποίηση επιβεβαίωσης
Are you sure to delete this review?
Πολιτική Cookie
Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε cookies ή οποιεσδήποτε άλλες τεχνολογίες παρακολούθησης όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε άλλης φόρμας πολυμέσων, ιστότοπου για κινητά ή εφαρμογής για κινητά που σχετίζεται ή συνδέεται για να βοηθήσουμε στην προσαρμογή του ιστότοπου και στη βελτίωση της εμπειρίας σας. Περισσότερα