Χοιρινό Tηγανητό

Κοινοποίηση:

image
0.00
Βασισμένη σε 0 Κριτικές

5

0.00%

4

0.00%

3

0.00%

2

0.00%

1

0.00%
Κοινοποίηση Χοιρινό Tηγανητό

Σχετικά για Χοιρινό Tηγανητό

Αφού πλύνουµε το κρέας και το κόψουµε σε µέτρια κοµµάτια, το αλατοπιπερώνουµε, του βάζουµε ρίγανη, το περιχύνουµε µε το ξίδι και το αφήνουµε λίγη ώρα. Βάζουµε στο τηγάνι λάδι να κάψει και ρίχνουµε µέσα το χοιρινό µαζί µε το ζουµί του. Το αφήνουµε να βράσει σε σιγανή φωτιά µέχρι να πιει το ζουµί του και µετά ρίχνουµε το κρασί. Το αφήνουµε να πιει και το κρασί, να ροδίσει και µετά το σβήνουµε.

Ετικέτες (Tags)
Κρεατικά , Κρητικές συνταγές , Χανιώτικες συνταγές , Χοιρινό , Τηγανητό κρέας
Περισσότερες πληροφορίες
Υλικά :
Κρέας : 1 κιλό χοιρινό
Κρασί : 1 ποτήρι του κρασιού κρασί
Ξίδι : ½ ποτήρι του κρασιού ξίδι
Αλάτι,πιπέρι,ρίγανη : αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
Ελαιόλαδο : 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο

Χρειάζεται να κάνεις Είσοδος πριν υποβάλεις την κριτική σου.

Δεν υπάρχει ακόμη κριτική