Κοτόπουλο ριγανάτο

Κοινοποίηση:

image
0.00
Βασισμένη σε 0 Κριτικές

5

0.00%

4

0.00%

3

0.00%

2

0.00%

1

0.00%
Κοινοποίηση Κοτόπουλο ριγανάτο

Σχετικά για Κοτόπουλο ριγανάτο

Τεµαχίζουµε το κοτόπουλο σε µέτρια κοµµάτια και το βάζουµε σε νερό όπου έχουµε ρίξει µια χούφτα αλάτι. Αφού το αφήσουµε για 4 ώρες, το βγάζουµε και αφαιρούµε το δέρµα. Τηγανίζουµε το κοτόπουλο στο ελαιόλαδο µέχρι να ροδίσει. Στη συνέχεια το βάζουµε στην κατσαρόλα µε το ελαιόλαδο, το κρεµµύδι κοµµένο στα τέσσερα, το λεµόνι, τη ρίγανη, λίγο αλάτι και νερό να σκεπαστεί. Βράζουµε το κοτόπουλο µέχρι να µείνει µε το ελαιόλαδο.

Ετικέτες (Tags)
Κρεατικά , Κρητικές συνταγές , Χανιώτικες συνταγές , ριγανάτο , κοτόπουλο ριγανάτο
Περισσότερες πληροφορίες
Υλικά :
Κρέας : 1 κοτόπουλο (κατά προτίμηση χωριάτικο)
Ελαιόλαδο : 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο και ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Κρεμμύδι : 1 κρεµµύδι
Λεμόνι : 1 ποτήρι του κρασιού λεµόνι
Ρίγανη : 1 κουταλιά ρίγανη
Αλάτι : αλάτι

Χρειάζεται να κάνεις Είσοδος πριν υποβάλεις την κριτική σου.

Δεν υπάρχει ακόμη κριτική